Verpanden

Bijna iedereen heeft wel eens snel geld nodig voor een grote uitgave of onvoorziene kosten. Als u even geen geld achter de hand heeft maar wel een grote som nodig hebt, zou het verpanden van uw bezittingen wel eens een oplossing kunnen zijn. Op deze manier is het mogelijk veilig geld te lenen, omdat u een voorwerp van waarde tijdelijk onderbrengt bij een partij die u daarvoor in ruil een som geld in lening geeft. Deze manier van lenen is al eeuwen oud en u kunt er ook gebruik van maken.

Online verpanden

Vroeger gingen mensen voor het verpanden van hun spullen naar een pandjeshuis. Tegenwoordig kunt u ook eenvoudig online spullen verpanden, bijvoorbeeld via Vandaag Verpanden. U vult op de website snel en gemakkelijk in hoeveel geld u nodig heeft en verpandt uw spullen zo direct online. Dat kunt u dus gewoon vanuit huis doen, waarbij u zelf aangeeft hoe lang u het geleende bedrag nodig heeft. Na het invullen van het formulier neemt er altijd een medewerker contact met u op. U profiteert zo van het gemak van online én een persoonlijk contact. Uiteraard kunt u dan ook al uw vragen stellen over de procedure.

Welke voorwerpen komen in aanmerking?

Misschien vraagt u zich af welke voorwerpen geaccepteerd worden als onderpand. U kunt waardevolle spullen zoals gouden en zilveren sieraden opgeven, maar ook een auto of scooter. Alle voorwerpen die een waarde hebben van meer dan duizend euro, zijn geschikt om op te geven als onderpand. Als u een voorwerp verpandt wordt deze veilig gestald. Het dient simpelweg als onderpand voor het uitgeleende bedrag. Ten slotte kunt u bij ons ook waardevolle spullen verkopen. Als u uw lening wilt omzetten in een vrij te besteden geldbedrag dat u niet hoeft terug te betalen, is dat de ideale oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *